Select Page

El regidor de Recursos Humans, Rafael Ramón Mompó, ha anunciat la publicació en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, per a la creació de tres borses d’ocupació temporals. Una per a monitors d’oci i temps lliure, una altra per a cuidadors d’instal·lacions i l’última per a coordinador de Ludoteca.

L’edil ha explicat “la plaça de cuidadors d’instal·lacions hi ha una discriminació positiva per a dones”, i afig: “aquesta bossa ve en una línia de subvenció anomenada Pla Corresponsable 2023”.

A més, la convocatòria d’una borsa de treball temporal per al nomenament interí o contractació laboral temporal de monitors està destinada per a famílies amb fills i filles de fins a 16 anys.

Termini, bases i presentació d’instàncies

S’obri el termini per a presentació d’instàncies de 5 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant. Les bases de la convocatòria es poden consultar en la web de l’Ajuntament d’Altea, www.altea.es en l’apartat de processos de selección de personal.

El model d’instància es facilitarà tant en les dependències del departament de personal com en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i a través de la pàgina web de l’Ajuntament: https://www.altea.es/es/procesos-de-seleccion-de-personal/

Pin It on Pinterest